avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 287 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Plata card credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Plata card credit

Buna ziua, va contactez din nou cu inca o nelamurire. Timp de 4 ani am platit in rate lunate o suma care ar acoperi suma imprumutata, insa ni s-a spus ca s-a platit doar dobanda aferenta intarzierilor. Din 2012 am incetat sa mai platim pentru ca ne saturasem de explicatiile bancii ca platim doar dobanzi si nu platim imprumutul efectiv. Acum am primit o decizie judecatoreasca prin care suntem executati silit, punandu-se propriri pe alte conturi curente. Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac si cum ma afecteaza ca individ, considerand ca locuiesc in strainatate. Va multumesc din suflet
Cel mai recent răspuns: MoroH , utilizator 20:09, 23 Septembrie 2014
Cel mai bine ar fi sa platiti integral creditul restant altfel veti plati in continuare dobanzi, penalitati, cheltuieli de executare etc. Cum va inflenteaza: nu mai puteti sa accesati alte credite o perioada lunga de timp, nu va puteti folosi de conturile curente deschise la banci, se poate trece la executarea altor bunuri (daca aveti) casa, masini, telefoane stresante, etc.
Daca nu mai aveti nimic in tara si nu aveti de gand sa va mai intoarceti nu prea va mai influenteaza.
Va multumesc mult pentru raspuns. Voi plati, ce documente sa cer executorului ca sa ateste inchiderea creditutlui, dosarului de executare etc? Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare debit de catre firma de colectare Paul_D Paul_D Buna ziua, Ma numesc Paul D si in anul 2007 (aprilie, respectiv septembrie) am contractat doua credite la o banca comerciala din Romania. Am platit ratele ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit BabSi BabSi As dori sa aflu daca pentru neachitarea unui credit de nevoi personale, fara garantie, imprumutantului, care este angajat permanent si are un venit salarial ... (vezi toată discuția)
Rambursare credit - raporturi juridice conexe leontea leontea Sunt fericitul beneficiar al unui Contract de garantie reala imobiliara pe sume de bani viitoare, in scopul garantarii indeplinirii obligatiilor ... (vezi toată discuția)