am facut deja o adresa catre Asociatie-catre Presedinte- au convocat o AG in sensul rezolvarii mai multor probleme printre care si aceasta!
pentru ca la AG au fost foarte putini proprietarei-membrii ai asociatiei- cei prezenti s-au facut ca ploua, nu mi-au dat raspuns scris vis-a vis de modul de solutionare a acestei probleme;
nu am primit inca nici PV-al sedintei AG cu rezolutiile adoptate fata de problema semnalata desi de fiecare data am facut adresa scrisa
pur si simplu cred ca prefera sa nu informeze proprietarii care se folosesc de energia electrica contorizata pe spatii comune
in scop personal _ pentru simplu fapt ca sunt majoritari cei ce se gasesc in aceasta situatie;
imobilul este unul nou iar aceasta alocare defectuoasa de energie este initiata de insusi dezvoltatorul constructiei - prin legarea elevatoarelor personale de masini la contuarul de energie electrica spatii comune
avocatul meu imi spune ca in font e o problema de solutionat de catre mine [si cei asemenea mie fara loc de parcare si elevatoare] direct cu proprietarii ce infaptuiesc aceast abuz.
eu gasesc ca si Asociuatia prin Presedinte si Comitet admin au obligatia de a solutiona aceasta deficienta,
as dori sa stiu cum pot solutiona urmatoarea problema : furt de energie electrica _ contorizata si platita la comun pentru spatiile comune ale unui condominium ;
furtul este produs prin legarea pe contoarele de energie electrica ale spatiilor comune a sistemeleor de elevatoare [lifturi pt masini] ce se afla in proprietate si folosinta privata a unora dintre proprietari;
in fapt eu sunt obligata sa platesc energie electrica pentru folosinta privata a unora dintre proprietarii din condominu [ ceva mai mult de 50% poseda lifturi ]
am supus atentiei Asociatiei de Proprietari acest aspect, in adunarea generala mi s-a data dreptate dar Asociatia nu doreste sa intreprinda nici un demers in vederea solutionarii acestei deficiente care se traduce in furt de energie electrica
cui sa ma adresez pentru solutionarea acestui abuz?