avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Activitate lialiana

Activitate lialiana

Discuție Asociatie
Ce masuri pot lua impotriva asociatiei de locatari? De 9 luni, de cand m-am mutat am mereu de platit in plus la apa (pierderi), gaz,etc, dar in special la apa, chiar daca am apometri si ii declar mereu. Am vorbit cu vorba buna mereu dar vad ca nici o data nu ma ia in serios, luna aceasta mi-a pus 10 metri cubi in plus pe langa cei 7 declarati, in blocul meu stau mai multe persoana care sunt declarate ca nu locuiesc (dar locuiesc) si consuma si apa, gaz, curent,etc. si nu se ia nici o masura iar eu trebuie sa :frantic:platesc mereu la cheltuieli mai mult decat mi se cuvine si cat declar. Am declarat la asociatie si pe propia raspundere o persoana unde stiu ca locuieste si este declarata ca nu sta, nu mi se pare normal ca eu sa-i platesc cheltuielile dar degeaba tot nu a trecut-o la cheltuieli, iar mie luna de luna am de platit tot mai mult. Ce e de facut? Sa fac plangere la protectia consumatorului, la primarie? Va rog sa ma ajutati ca nu stiu cum sa mai procedez sa platesc doar ce mi se cuvine. Va multumesc!