avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Activitate ionut230

Activitate ionut230

Mai am o întrebare! Aveți idee care este termenul pentru a achita amenda,nu este specificat nicăieri!
Mulțumesc

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Anularea permisului nu se dispune de instanta, ci de şeful serviciului poliţiei rutiere pe raza căruia a fost constatată fapta, în baza hotărârii judecătoreşti rămase definitivă, dispusă de o instanţă din România.

Chiar dacă nu este specificat în sentința anularea permisului?



Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Permisul se anuleaza, dupa 6 luni de la achitarea amenzii, aveti dreptul sa va prezentati la examen pentru un nou permis.

Bună ziua,
Am primit și eu o amenda penala de 5600 lei pentru conducere sub influenta alcoolului. În sentința judecătorească doar atât este specificat, doar amendă fără anularea permisului! Întrebarea este,pot sa îmi recuperez permisul?
Discuție Partaj
Caut un avocat pentru un partaj,dar in schimbul onorariului să împărțim moștenirea! Terenurile se află în comuna Gruiu, Snagov, si autostrada A3,cu deschidere la ea.Problema este ca nu dispun de bani.Ma poate ajuta cineva?Putem face jumate,jumate sau putem vinde si împărțim banii
Răspuns la discuția Caut avocat
Ma gandeam ca poate gasesc pe cineva aici, mai mentionez faptul ca dosarul o sa se judece la Buftea
Discuție Caut avocat
Credeti ca exista sansa sa gasesc un avocat care sa ma reprezinte intr-un caz de partaj iar in urma finalizari acestuia sa vand unul dintre terenuri la care sa aiba si acesta procent la % ?(bineinteles in baza unui contract.Ps.sper ca m-am exprimat corect)