avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Activitate Bluaz

Activitate Bluaz

Buna ziua,am o problema. Am absolvit liceul anul acesta si am depus actele pentru somaj mai tarziu cu o zi (deci nu am primit somaj),pana astazi nu am fost contactat cu nici un loc de munca sau cursuri. Eu in perioada aceasta m-am inscris la o Scoala Postliceal. Problema este ca ,atunci cand am depus actele ,am depus si o adeverinta de absolvire in original(nu mi sa specificat nici la scoala si nici acolo ,cum ca ar trebui sa fie copie sau ca nu o mai pot retrage),eu am nevoie de aceasta adeverinta acum sau cel putin macar copie dupa aceasta pentru inscrierea la postliceala. Ce pot face?
P.S: unde pot face si o reclamatie legata de A.N.O.F.M? pe langa faptul ca sun pe banii mei ,imi raspunde o persoana de sex feminin ..ca sa o numesc asa mai frumos,care imi spune :
ANOFM: Nu am timp ,repede ce este? (cu un ton nervos)
Eu: ...nu apuc sa spun decat somaj ,fara sa termin propozitia ,intervenind peste mine
ANOFM: Luni ,pa.(la fel ,mai ca ma pocnea prin telefon)
Eu: stati putin ca nu am terminat (programu fiind pana la ora 16:30,eu am sunat la 11:57) am nevoie de o adeverinta de la dosar
ANOFM: nu se poate,pa. (aici ,a ridicat tonul ...parca as fi fost "batut in cap")

Deci ,pe banii mei si timpul meu. Sun la contac unde trebuie,in mijlocul programului si cer doar o informatie ..doar deasta e platita si pusa acolo.
Nu e problema doar acum,dar am mai sunat acum 3 luni si mi-a oferit informatii eronate,scurte si urmate de "pa".Apoi am sunat peste 2 saptamani ,la fel cu acelas ton si nervi + autenticul "pa" ,fara sa termin ce am de zis. E o institutie care apartine de stat,nu zic sa imi pupe picioarele sau sa imi spuna "buna ziua" ...cer doar sa imi raspunda la o informatie,nu sa imi faca viteza.