avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acte somaj - recuperare adeverinta de absolvire, ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acte somaj - recuperare adeverinta de absolvire, comportament nepotrivit functionar AJOFM

Buna ziua,am o problema. Am absolvit liceul anul acesta si am depus actele pentru somaj mai tarziu cu o zi (deci nu am primit somaj),pana astazi nu am fost contactat cu nici un loc de munca sau cursuri. Eu in perioada aceasta m-am inscris la o Scoala Postliceal. Problema este ca ,atunci cand am depus actele ,am depus si o adeverinta de absolvire in original(nu mi sa specificat nici la scoala si nici acolo ,cum ca ar trebui sa fie copie sau ca nu o mai pot retrage),eu am nevoie de aceasta adeverinta acum sau cel putin macar copie dupa aceasta pentru inscrierea la postliceala. Ce pot face?
P.S: unde pot face si o reclamatie legata de A.N.O.F.M? pe langa faptul ca sun pe banii mei ,imi raspunde o persoana de sex feminin ..ca sa o numesc asa mai frumos,care imi spune :
ANOFM: Nu am timp ,repede ce este? (cu un ton nervos)
Eu: ...nu apuc sa spun decat somaj ,fara sa termin propozitia ,intervenind peste mine
ANOFM: Luni ,pa.(la fel ,mai ca ma pocnea prin telefon)
Eu: stati putin ca nu am terminat (programu fiind pana la ora 16:30,eu am sunat la 11:57) am nevoie de o adeverinta de la dosar
ANOFM: nu se poate,pa. (aici ,a ridicat tonul ...parca as fi fost "batut in cap")

Deci ,pe banii mei si timpul meu. Sun la contac unde trebuie,in mijlocul programului si cer doar o informatie ..doar deasta e platita si pusa acolo.
Nu e problema doar acum,dar am mai sunat acum 3 luni si mi-a oferit informatii eronate,scurte si urmate de "pa".Apoi am sunat peste 2 saptamani ,la fel cu acelas ton si nervi + autenticul "pa" ,fara sa termin ce am de zis. E o institutie care apartine de stat,nu zic sa imi pupe picioarele sau sa imi spuna "buna ziua" ...cer doar sa imi raspunda la o informatie,nu sa imi faca viteza.
Ultima modificare: Vineri, 26 Septembrie 2014
Bluaz, utilizator

Alte discuții în legătură

Somaj persoana cu handicap auracata auracata buna ziua.am un baiat in virsta de 21 ani cu handicap.a terminat in iulie scoala de arte si meserii . cei de la scoala mi-au spus ca il pot inscrie la somaj.am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj -- dana1307 dana1307 dosarul pentru acordarea indemnizatiei de somaj a fost depus la terminarea liceului in 2012, am primt o luna indemnizatie( am cerut sistarea indemizatiei , nu ... (vezi toată discuția)
Nedumerire somaj MiticaIon MiticaIon Buna ziua ! As avea o intrebare legata despre somaj, mai exact despre faptul ca nu mi s-a permis depunerea actelor din cauza faptului ca nu am sustinut ... (vezi toată discuția)