avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Activitate Bogdan_12

Activitate Bogdan_12

Buna ziua,

Ma intereseaza legalitatea urmatoarei situatii: administratorul unui s.r.l. are un contract individual de munca pt. norma de 2 ore/zi (pt. functia de Director Tehnic, sa zicem), cu salariul minim pe economie, iar restul angajatilor care sunt subordonati functiei de Director Tehnic conform contractului individual de munca al fiecaruia, au norma de 8 ore/zi si salarii de cateva mii de ron/luna.

Este aceasta situatie legala?

Multumesc,
Bogdan
Răspuns la discuția Nume si sigla/brand firma
Va multumesc!

In legatura cu brand-ul/sigla firmei X: o pot folosi in documentele oficiale (de exemplu in antet) ale firmei mele daca am acordul lor? Este necesar sa am acordul scris, intr-un document legalizat, sau este de ajuns un acord informal?
Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema: am un contract de outsourcing pentru servicii IT cu o companie din Uniunea Europeana si doresc sa schimb numele firmei mele din Y srl in X Romania srl, unde X este numele firmei cu care am eu contract, fara a schimba si statutul firmei mele in filiala sau sucursala a firmei X in Romania. Mai mult, doresc sa utilizez sigla firmei X asociata la numele firmei X Romania (fara vreo inregistrare la OSIM). Vreau sa stiu daca este vreo constrangere d.p.d.v. legal pentru a realiza cele mentionate mai sus, in cazul in care firma X imi da acordul in scris pentru acestea.

Multumesc,
Bogdan