avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Activitate constantin2728

Activitate constantin2728

Sunt Tatal, iar impreuna cu Mama ( in concubinaj) la 6 luni dupa ce baiatul s-a nascut, am decis de comun acord sa plecam din tara. motivul nr 1 era cum e normal o viata mai buna.Ea era studenta dar nu am putit primii indemnizatie de crestere, deci nu ne permiteam prea multe. am renuntat EU, la apartament,( rate) toate bunurile stranse, masina si am plecat in Marea Britanie. Aici, ... normal am gasit un job bun de abia acum dupa 7-8 luni., timp in care dupa cum e normal nu iti permiti prea multe dupa ce scazi cheltuielile f mari., desi nu a lipsit nimic( mancare , haine etc) insa recent ea s-a decis sa plece intr-o scurta vacanta in Ro si dusa a fost . dupa ce i am trimis bani sa vina imi spune ca nu mai vine inapoi si ramane cu baiatul acolo. Eu acum nu pot merge in ro fiindca de abia ce am gasit loc de munca, plus ca in ro nu mai am nimic. am vandut totul... ca SA trec la subiect. :
Intentionez sa inaintez in instanta ptr custodia Baiatului, care sunt de acord sa fie si comuna, caz in care o sa pot sa il iau de ex o luna in Anglia, (varsta lui e 1,4 ani) sau am oare dreptul la custodie totala, daca demonstrez ca am venituri mai mult decat satisfacatoare, si casa aici. ea in schimb nu are domiciliu stabil si nici venituri. mentionez ca nu poate spune ca sunt betiv nici violent, ptr ca nu sunt :) ma fac vinovat doar ca il iubesc mult pe micut si ca trebe sa creasca langa mine. multumesc anticipat