avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1183 soluții astăzi
Forum Activitate ema35

Activitate ema35

Buna ziua ma scuzati ca va rapesc din timpul pretios dar va implor ajutati.ma .Sunt casatorita de 12ani avem doi ingerasi superbi dar ei sunt singura mea bucurie in viata asta ei sunt viata mea dar din pacate viata noastra e crunta din cauza sotului :e f f f afemeiat nu mai stiu de cate ori m.a inselat de fiecare data isi cere scuze si dupa face din nou e f f f agresiv verbal cu mine si cu copilasii crunt de tot injuraturi mai ceva ca la usa cortului nu am cuvinte amenintari ca nu o sa ma lase niciodata sa plec (i.am cerut in nenumarate randuri dvortul)si raspunsul a fost ca eu de el nu o sa scap ne ameninta ca ne lasa pe strazi(noi stam cu chirie)si faptul ca stie ca nu am unde sa ma duc ca nu am pe nimeni ii da aceasta putere si multe alte nenorociri terorizari putine fizice cele mai multe psihice precizez ca din pacate eu sunt o femeie bolnava am o malformatie din nastere la stomac f multe necazuri si cu inima cu ficatul cu tensiunea ....ce sa fac ca puiutii mei mici sa traiasca in liniste nu mai putem