avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Va rog ajutati-ma - probleme familiale
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Va rog ajutati-ma - probleme familiale

Buna ziua ma scuzati ca va rapesc din timpul pretios dar va implor ajutati.ma .Sunt casatorita de 12ani avem doi ingerasi superbi dar ei sunt singura mea bucurie in viata asta ei sunt viata mea dar din pacate viata noastra e crunta din cauza sotului :e f f f afemeiat nu mai stiu de cate ori m.a inselat de fiecare data isi cere scuze si dupa face din nou e f f f agresiv verbal cu mine si cu copilasii crunt de tot injuraturi mai ceva ca la usa cortului nu am cuvinte amenintari ca nu o sa ma lase niciodata sa plec (i.am cerut in nenumarate randuri dvortul)si raspunsul a fost ca eu de el nu o sa scap ne ameninta ca ne lasa pe strazi(noi stam cu chirie)si faptul ca stie ca nu am unde sa ma duc ca nu am pe nimeni ii da aceasta putere si multe alte nenorociri terorizari putine fizice cele mai multe psihice precizez ca din pacate eu sunt o femeie bolnava am o malformatie din nastere la stomac f multe necazuri si cu inima cu ficatul cu tensiunea ....ce sa fac ca puiutii mei mici sa traiasca in liniste nu mai putem
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:33, 29 Septembrie 2014
Nu ati mentionat daca sunteti salariata , daca aveti venituri constante. Sotul nu va poate tine cu forta intr-o casnicie . Va abuzeaza psihic , verbal si creeaza un mediu nesanatos pt. dezvoltarea minorilor . In plus, adulterul. Acestea sunt motive pentru divort.
Chiar nu aveti rude , prieteni care sa va poata ajuta ?
Mutati-va in alta locuinta cu chirie cu tot cu copii, dati divort.. cam astia sunt pasii, nu va tine nimeni cu forta langa sot.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort copil mic ContSters369233 ContSters369233 Buna ziua. O sa spun o poveste. Sunt casatorita de cativa ani. Impreuna cu sotul avem un copil de 1 an si 3 luni, un apartament cumparat prin prima casa, ... (vezi toată discuția)
Cum poate tatal dupa divort sa obtina domiciliul minorului la el mai ales daca locuieste in strainatate? Marius161183 Marius161183 Buna ziua, am o intrebare: Dupa divort la notar , unde s-a stabilit ca fiul sa ramana la domiciliul mamei, iar tatal sa plateasca 25% din salariul lui net ... (vezi toată discuția)
Am plătit integral onorariul avocatului, dar abia am obținut chitanță iar contract nu am nici acum. este în regulă? cum mă asigur că mă va reprezenta? Victoria29 Victoria29 Buna seara,am o nelamurire cu privire la modul in care dupa ce ai ales un avocat,te asiguri ca te va si reprezenta,s.a depus o plangere penala pe numele meu,am ... (vezi toată discuția)