buna ziua ! am si eu o intrebare..Am 12 ani am fugit de foarte multe ori de acasa la prietenul meu de 16 ani bunica mea si tatal meu ma-u dat la politie am fost data in urmarire generala dupa o saptamana ce am stat la prietenul meu am fost chemata la sectie de unde era prietenul meu..acolo mi sa zis ca daca mai plec de acasa o sa ma bage in scoala de corectie am scapat de multe ori mi sa zis ca ma baga in scoala de corectie dar nu ma bagat si s-a mai anuntat si protectia copilului.Acum de vreo 5 luni am avut un caz de sinucidere cu 2 pumni de pastile si akum am ramas insarcinata ce as-i putea face sa pot sta impreuna cu tatal copilului de 16 ani parintii lui sunt de acord sa stau la ei ? Am fost chiar data afara din casa de tatal si bunica mea imi tot ziceau sa plec la prietenul meu sa ma tina dar imi este frica ca daca plec anunta din nou politia..Acum am inceput scoala nu prea am vrut sa merg la scoala deoarece imi este rusine de colgii mei bunica si tata imi zic ca daca eu nu merg la scoala ma baga in scoala de corectie..Decii ce as-i putea face sa ma mut la prietenul meu ? Va multumesc !
buna am nevoie de un sfat! daca ma puteti ajuta am 12 ani am fugit de foarte multe ori de acasa.parintii mei sunt despartiti decand aveam 5 luni mama a plecat din tara nu o mai intereseaza de mine ,tata este ub alcolic acumm stau la bunicii mei , bunica si-a gasit pe cineva si acum nu o mai intereseaza de mine. Tata mereu ma injura..chiar ma si bate uneori.Imi spune mereu sa plec la prietenul meu sa ma tina el ca tata zice ca nu vrea sa ma mai tina la el dar imi este frica nu sa ma dea la politie cum a facut si inainte si ma tot a amenintat ca ma baga in scoala de corectie.Eu ma-m saturat de el vreau sa ma mut la prietenul meu de 16 ani parintii lui sunt de acord sa stau la ei impreuna cu prietenul meu ce pot sa fac? Va rog un raspuns serios !