avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Activitate psorinalexandru

Activitate psorinalexandru

Buna ziua.
Cu ocazia curatirii instalatiei de incalzire din apartament, respectiv 2 calorifere, am schimbat instalatia de racordare a lor la tevile comune, prin faptul ca am pus amundoua caloriferele pe aceeasi coloana, in contextul in care vecinul de sus are centrala proprie.
Am considerat necesara curatirea lor, doarece dupa schimbarea unei coloane de incalzire situata in ap. vecinului de alaturi, caloriferul meu bransat la acea coloana a ”inghetat” tot timpul iernii, astfel am presupus ca s-a infundat.
In realitate, in apartamentul vecinului -debransat si el- intre coloana verticala si caloriferul meu sunt 2 robineti inchisi evident :O .
Am vorbit si cu administratorul si cu presedintele de asociatie, ca in locul celor 2 robineti sa se puna 2 dopuri coloanelor la care nu mai sunt bransat -pe banii asociatiei evident- sa pot scoate tevile din peretele comun cu vecinul.
As fi facut aceasta lucrare pe cheltuiala mea, dar vecinul nu ne-a permis accesul in apartament.
Vroiam sa pun dopurile la nivelul zidului, dar administratorul a spus ca daca se sparg tevile, inundam amândoua apartamentele.
In ce mod poate fi convins sa o faca? Trebuie sa permita accesul in apartament pentru lucrari la partile comune?