avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Activitate iuliansarariu

Activitate iuliansarariu

buna ziua ma numesc iulian si am o problema referitor la amenzi roviniete ,eu lucrez in strainatate la intoarcere in romania dupa o perioada mai lunga miau venit 2 plicuri in care am fost dat in judecata ca pe data de 09martie2011 si respectiv 12 martie 2011 am fost depistat electronic ca am circulat fara rovinieta,acum pe fiecare amenda am de plata 28 de euro rovinieta plus 268 de lei cheltuieli de judecata,eu intre timp am vandut autoturismul respectiv cam la un an de la comiterea faptelor sa zicem dar can am fost la financiar sa scot fisa fiscala pentru a putea vinde vehiculul nu mia spus nimeni ca eu am amenzi sau ca asi avea de plata ceva si mi-a dat fisa pe 0 ,apoi miam cumparat un alt autoturism pe care la mai putin de un an adica prin 2012 lam vandut si pe acesta unde din nou am fost la financiar pentru fisa fiscala unde rezultam 0,ca acum dupa 3 ani si ceva sa ma trezesc ca sunt executat silit si am de platit amenzile cele doua de 28+28 euro si cheltuieli de judecata 268+268 lei,eu nu am fost instiintat de nici un fel ca asi avea aceste 2 amenzi pana acum prin aceste plicuri unde spune ca am fost dat in judecata si sunt executat silit,la adresa respectiva unde au venit plicurile e adresa parintilor mei eu numai stau aici de ani buni fiind plecat in strainatate,sunt executat silit dar eu nu am nici un bun(apartament casa masina etc) o alta problema cum asi putea verifica daca in data respectiva aveam sau nu rovineta ce trebuie sa fac ,ii pot da in judecata,daca nu platesc ce se poate intampla? va multumesc