avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1189 soluții astăzi
Forum Activitate raileanumarcel

Activitate raileanumarcel

Răspuns la discuția partaj cu copii majori
pai aici este problema ca am fost eu (tatal-seful familiei) si cam toti bani au fost mereu investiti , bani de distractii si alte cele f f putin.
Răspuns la discuția Divort la judecatorie
am citit un mesaj dar telefonul se considera al familiei nu numai al ei personal. numarul telefonului era public fiindca era publicat pe un site de specializare in albume foto unde am pagina deschisa cu foto despre activitatea mea de gradinarit
teoretic am avut acceptul sa folosim tel in comun. nu vad unde este violarea de corespndenta. putem divorta si prin acord la notar sau primar cum estae mai nou dar a intentat divort la judecatorie si sunt pasibil sa achit cheltuieli de judecata care pot fi mai mari sau mai mici. se poate intelege cu avocatul sa o taxeze cu o suma mare numai sa-mi scoata mie probabil o suma din cont binenteles ca nimeni nu-i garanteaza victoria dar .................

cum reusesc sa obtin SMS-urile incriminatoare pentru a constitui dovezi pentru procesul de divort. un mesaj de acest gen am reusit sa-l citesc , sotia obisnuia sa le stearga. nr de telefon fiind pe numele ei, binenteles.

povestea e cam asa:din 2000 am inceput o viata noua la sat. dintr-un teren viran in 14 ani de munca am construit o casa, solare pentru legume si ceva acareturi. toata munca s-a depus de membri familiei. producerea de legume si comercializarea lor a fost si este afacere sau venituri pentru familie si unicul venit. copii ,doi la numar, majori fiind au lucrat impreuna cu noi la realizarea tuturor veniturilor ba mai mult ain ultimi ani au lucrat impreuna cu familia si noii membri adica sotiile lor; una fiind casatorita oficial cu baiatul cel mic, cealalta nora este inca in relatie neoficializata. astfel ca mare parte din bunurile achizitionate in numele familiei apartine tuturor ce au muncit . de ce sa fie partaj 50-50 cand veniturile realizate au fost facute de 6 persoane la un anumit moment.
oricum ar fi, este o informatie la care ma asteptam.bunul simt asa-mi spunea si nu m-am inselat.
ce simplu ar fi. dovezile scrise si palpabile sunt greu de obtinut.martorii ar fi suficient?
copii au adus contributie averii create in ultimii 14 ani . mai este partajul 5050 daca ei nu au fost renumerati in termeni bine stabiliti?