Desigur. Insa este logic ca nu se poate incepe activitatea intr-o zi nelucratoare. Asa, prin asociere, s-ar putea incepe lucrul si sambata sau duminica. :) Corect?
Pai asta nu am inteles nici eu :))) Multumesc frumos! I s-a spus ca este raspunderea lui si ca ori de cate ori va fi nevoie, va fi chemat sa mai caute prin hartii, sa mai faca niste situatii...
Nu cred ca ati inteles sensul intrebarii mele. Actele sunt la zi. Intrebarea era referitoare la obligatia de a presta activitati in continuare, neremunerat sub sanctiunea unei amenzi.
Buna ziua! Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema mai deossebita. Societatea la care lucreaza sotul meu a intrat in insolventa. El este contabil. Administratorul judiciar a dispus incetarea contractelor de munca sau... neoficial sa isi dea demisia toti salariatii. Insa a facut precizarea ca sotul meu este obligat sa mearga in continuare la firma si sa predea toate situatiile care i se cer si... practic sa stea la dispozitia lor, fara salariu ca altfel va fi amendat. Este posibil asa ceva????