ce-ar trebui sa fac in cazul acesta,e ceva ce as putea face sa nu platesc din urma...?da,nu m-au anuntat in nici un an,doar au venit,au constatat lucrarea,facut poze la casa si prelungit autorizatia,atat.
mersi,din 2007 nu am mai facut nimic la casa,in fiecare an am mers la primarie ,am platit taxele de autorizatie ce ni s-au cerut,au venit si constatat ca nu e terminata casa,in fiecare an ne-au eliberat o noua autorizatie pe 12 luni ,in nici un an nu mi-au zis ca ar trebui platit impozit,anul acesta mergand la primarie ,mi-au zis ca trebuie sa platesc impozit pe anii anteriori,nu mi se pare corect,frustrarea mea e ca trebuiau sa-mi zica din al doilea sau treilea an ca trebuie sa platesc ...multumesc oricum pt raspuns
buna,am construit o casa in rosu in 2007,in fiecare an am mers la primarie reinoind autorizatia de constructie,nereusind sa terminam casa,e o casa in rosu nelocuibila.Anul acesta am mers sa-mi reinoesc autorizatia din nou,mi-au zis ca am de platit impozit retroactiv pe casa pe toti anii anteriori.intrebarea mea este cum e posibil asa ceva cand eu in fiecare an am mers la ei ,mi-am facut documentatia necesara,platit taxa de reinoire a autorizatiei de constructie,nu mi-au zis in nici un an ca ar trebui plati impozit daca casa nu e terminata,iar anul acesta spunandu-mi ca trebuie sa platesc din urma...poate cineva s-a mai confruntat cu asa ceva.Va multumesc!!