Am urmatoarea problema.Bunica mea a facut un abonament la Cosmote in luna iulie 2012 pe o perioada de 2 ani, valabil pana in iulie 2014.Din pacate a decedat pe 4 iulie 2014 si prin urmare nu a apucat sa plateasca luna iunie 2014 , cei de la Cosmote au facturat si lunile iulie si august si am primit o notificare de plata.Am sunat la Cosmote le-am spus ca bunica mea a decedat si nu mai poate plati iar ei mi-au spus ca vor plati urmasii ei.Este adevarat? Cosmote a prelungit abonamentul fara acordul ei din moment ce a facturat si luna august , abonamentul expirand in luna iulie(un abuz).Ce se poate intampla daca nu platesc in numele ei suma datorata? Nu o am momentan dar nu este o suma mare undeva la 200 de lei.
Eu am semnat contractul in alb iar cei de la firma de piese m-au trecut administrator , iar cand au bagat biletul in banca au completat iun stanga sus la avalizat cu semnatura mea , iar in casuta dreapta jos langa semnatura mea a scris cineva numele meu.
Se poate face si o plangere sau ceva asemanator ? Nu cred ca este in regula ca cineva sa se foloseasca de semnatura mea crezand ca eu sunt administrator pentru a-si recupera datoria , mai ales ca societatea si-a recunoscut debitul achitand o parte din el , urmand pe parcurs achitarea integrala.?
Lucrez in cadrul unei societati , nu sunt administrator sau asociat dar am drept de semnatura in banca pentru a ridica numerar si a face plati cu op si bilete la ordin si cecuri.Un furnizor de piese a incheiat un contract pe care eu l-am semnat deoarece administratorul societatii nu era la acel moment , l-am semnat in alb restul contractului completandu-l cei de la firma de piese , le-am dat si un bilet la ordin semnat in dreapta jos ca garantie.Dupa zeci de mii de roni achitati catre furnizori societatea a ramas cu un debit de 3000 de ron iar firma de piese a introdus biletul la ordin in banca completand ei si in stanga sus la avalizat cu semnatura mea , iar pe contract m-au trecut drept administrator si mi s-a pus porprire de catre executor si pe contul meu personal cat si cel al societatii.Societatea a achitat partial mai are de achitat o suma dar intre timp eu ce pot face pentru a scapa de aceasta situatie?Sa mi se deblocheze contul cat mai repede.