avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Abonament telefonie, titular decedat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Abonament telefonie, titular decedat

Am urmatoarea problema.Bunica mea a facut un abonament la Cosmote in luna iulie 2012 pe o perioada de 2 ani, valabil pana in iulie 2014.Din pacate a decedat pe 4 iulie 2014 si prin urmare nu a apucat sa plateasca luna iunie 2014 , cei de la Cosmote au facturat si lunile iulie si august si am primit o notificare de plata.Am sunat la Cosmote le-am spus ca bunica mea a decedat si nu mai poate plati iar ei mi-au spus ca vor plati urmasii ei.Este adevarat? Cosmote a prelungit abonamentul fara acordul ei din moment ce a facturat si luna august , abonamentul expirand in luna iulie(un abuz).Ce se poate intampla daca nu platesc in numele ei suma datorata? Nu o am momentan dar nu este o suma mare undeva la 200 de lei.
Cel mai recent răspuns: ContSters324606 , utilizator 09:17, 10 Octombrie 2014
Faceți o notificare catre aceștia prin care arătati situația, si atașați si o copie a certificatului de deces. Cred ca este o suma prea mica sa facă demersurile specifice unei executări.
Nu e niciun abuz ca au prelungit, trebuia sa mergeti sa instiintati ca a decedat.
Ultima modificare: Vineri, 10 Octombrie 2014
gi-jane2, moderator
in contract exista o clauza care permite prelungirea automata pe 1 sau 2 ani , fara a notifica utilizatorul.
puteti merge sa depuneti la orice punct mai nou Telekom , acel certificat de deces, si si atasati si o cerere de rezilirere cu motivul decesului utilizatorului acelui abonament ,deasemeni platiti lunile restante si s-a incheiat povestea.
in caz de neplata , mostenitorul va prelua si aceste datorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema abonament cosmote catalynp catalynp Buna ziua, Am avut un abonament la cosmote din 2009,valabil 2 ani. Am facut cerere de renuntare la abonament in august 2014 si mi s-a acceptat. Zilele ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telekom Magdalena123456 Magdalena123456 Bună ziua. Cum pot să reziliez un contract Telekom dacă proprietarul (tatăl meu) a decedat? Trebuie să plătesc taxa de reziliere pentru reziliere ... (vezi toată discuția)
Abonament cosmote miha_danna miha_danna Buna ziua! am si eu o problema. in 2007 mi-am facut un abonament la cosmote pe numele meu (ma angajasem la un partener cosmote si aveam anumite beneficii) pe ... (vezi toată discuția)