Pentru codul 8020 sunt necesare si alte autorizatii dupa activarea la registru si sunt cu monitorizare etc. , ori eu vreau sa instalez banalele sisteme audio (gen home cinema) in casele oamenilor, atat...
Lucrari de instalatii electrice 4321 . 4321 Lucrari de instalatii electrice Aceasta clasa include lucrarile de instalatii electrice in toate tipurile de cladiri si lucrarile de geniu civil : -instalatii (cablaje) electrice si de armaturi electrice -instalatii (cablaje) pentru telecomunicatii -instalatii (cablaje) pentru retele de calculatoare si televiziune prin cablu, inclusiv cu fibre optice -antene satelit -sisteme de iluminat -alarme de semnalizare a incendiilor -alarme antiefractie -iluminat stradal si semnalizatoare electrice -sisteme de iluminat al pistelor din aeroporturi Aceasta clasa include de asemenea: -conectarea (racordarea) aparatelor electrice si a echipamentului casnic, inclusiv sisteme de incalzire prin pardoseli Aceasta clasa exclude: -constructia liniilor de comunicatii si de transport a energiei electrice, vezi 4222 -monitorizarea si supravegherea de la distanta a sistemelor electronice de securitate, cum ar fi alarme antiefractie si alarme de semnalizare a incendiilor, inclusiv instalarea si intretinerea acestora, vezi 8020
Buna ziua,
Am deja o societate pe care am preluat-o si as dori, ptr ca am cereri,sa -mi activez si instalarea/montarea unor sisteme audio (fara supraveghere,monitorizare) , ce cod caen ar fi potrivit? ma gandeam la 4321 Lucrari de instalatii electrice.... nu gasesc altceva