Buna ziua,
Am deja o societate pe care am preluat-o si as dori, ptr ca am cereri,sa -mi activez si instalarea/montarea unor sisteme audio (fara supraveghere,monitorizare) , ce cod caen ar fi potrivit? ma gandeam la 4321 Lucrari de instalatii electrice.... nu gasesc altceva
432 Lucrari de instalatii electrice si tehnico-sanitare si alte lucrari de instalatii pentru constructii
4321 Lucrari de instalatii electrice
4322 Lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat
4329 Alte lucrari de instalatii pentru constructi
Acest cod se refera la domeniul constructiilor din cate vedeti.
Sistemele audio de care vorbiti pt. ce sunt ?
Pentru codul 8020 sunt necesare si alte autorizatii dupa activarea la registru si sunt cu monitorizare etc. , ori eu vreau sa instalez banalele sisteme audio (gen home cinema) in casele oamenilor, atat...
Lucrari de instalatii electrice 4321 . 4321 Lucrari de instalatii electrice Aceasta clasa include lucrarile de instalatii electrice in toate tipurile de cladiri si lucrarile de geniu civil : -instalatii (cablaje) electrice si de armaturi electrice -instalatii (cablaje) pentru telecomunicatii -instalatii (cablaje) pentru retele de calculatoare si televiziune prin cablu, inclusiv cu fibre optice -antene satelit -sisteme de iluminat -alarme de semnalizare a incendiilor -alarme antiefractie -iluminat stradal si semnalizatoare electrice -sisteme de iluminat al pistelor din aeroporturi Aceasta clasa include de asemenea: -conectarea (racordarea) aparatelor electrice si a echipamentului casnic, inclusiv sisteme de incalzire prin pardoseli Aceasta clasa exclude: -constructia liniilor de comunicatii si de transport a energiei electrice, vezi 4222 -monitorizarea si supravegherea de la distanta a sistemelor electronice de securitate, cum ar fi alarme antiefractie si alarme de semnalizare a incendiilor, inclusiv instalarea si intretinerea acestora, vezi 8020