avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cod Caen dacă înfiinţez un PFA?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cod Caen dacă înfiinţez un PFA?

Bună ziua, aş dori să înfiinţez un PFA, puteţi să-mi spuneţi vă rog ce coduri caen trebuie pentru următoarele activităţi :
- automatizare porţi, montaj brate porti, interfoane case
- montaj camere supraveghere
- montaj sisteme smart home.
Vă mulţumesc,
Ultima modificare: Joi, 3 Noiembrie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: beata.ro , utilizator 10:44, 16 Noiembrie 2022
instalarea sistemelor de securizare, cum ar fi alarmele antiefractie si de semnalizare a incendiilor, fara monitorizarea ulterioara, CAEN 4321

Codul CAEN 8020 : monitorizarea sau supravegherea de la distanta a sistemelor electronice de alarma, cum ar fi alarmele antiefractie si de semnalizare a incendiilor, inclusiv instalarea si întretinerea lor
Vă mulţumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen instalare/montare sisteme audio (fara supraveghere,monitorizare) bucuresti2014 bucuresti2014 Buna ziua, Am deja o societate pe care am preluat-o si as dori, ptr ca am cereri,sa -mi activez si instalarea/montarea unor sisteme audio (fara ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pt mai multe domenii de activitate... alintel alintel [quot]Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce coduri caen trebuie pt urmatoarele activitati (daca sunt activitati care se pot cumula pe un singur cod caen) : 1. ... (vezi toată discuția)
Inreprinderea individuala poate avea ca activitate comertul cu amanuntul al sistemelor de alarma aruaina aruaina Buna seara, Ma intereseaza daca prin infiintatrea unei Intreprinderi individuale, se poate adauga si activitatea de comert cu amanuntul ale sistemelor de ... (vezi toată discuția)