avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Inreprinderea Individuala poate avea ca activitate ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Inreprinderea Individuala poate avea ca activitate comertul cu amanuntul al sistemelor de alarma

Buna seara,

Ma intereseaza daca prin infiintatrea unei Intreprinderi individuale, se poate adauga si activitatea de comert cu amanuntul ale sistemelor de alarma.
Nu stiu care cod caen i se atribuie?
Daca activitatea principala este turism, poate sa desfasoare si activitatea mai sus mentionata sau trebuie sa fie societate comerciala?
Ma intereseaza deschiderea unui magazin cu vanzarea sistemelor de alarma, insa in spatiul in care urmeaza deschiderea acestei activitati, urmeaza a se desfasura si activitatea unei agentii de turism.Intrebearea mea este ce acte am nevoie pentru a desfasura aceste activitati in aceeasi incinta si codul caen al vanzarii acestor sisteme?
Cel mai recent răspuns: aruaina , utilizator 19:25, 23 Octombrie 2009
cod caen 8020 ptr sisteme alarma
turismul are cod separat si se desfasoara de societati comerciale, nu PFA
Ultima modificare: Joi, 22 Octombrie 2009
ContSters87904, utilizator
Am introdus acest cod, insa nu este valabil.Acest cod trebuie introdus doar cu acordul politiei si este pemntru montarea sistemelor de alarma, pe mine ma intreseaza vanzarea lor?
Turismul se poate desfasura si de II/PF/IF m-am interesat si introdus codul agentiilor de turism
Codul CAEN pentru instalarea alarmelor antiefractie fara monitorizare ulterioara(doar instalare) este 4321, iar activitatea de monitorizare sau supraveghere de la distanta a sistemelor electronice de alarma care include si instalarea acestora este prevazuta de cod CAEN 8020
Se pare ca nu m-ati inteles, pe mine nu ma intrseaza montarea/instalarea ci VANZAREA LOR - COMERT CU AMANUNTUL ......etc nu stiu exact care cod caen sa-i atribui?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen instalare/montare sisteme audio (fara supraveghere,monitorizare) bucuresti2014 bucuresti2014 Buna ziua, Am deja o societate pe care am preluat-o si as dori, ptr ca am cereri,sa -mi activez si instalarea/montarea unor sisteme audio (fara ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pt mai multe domenii de activitate... alintel alintel [quot]Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce coduri caen trebuie pt urmatoarele activitati (daca sunt activitati care se pot cumula pe un singur cod caen) : 1. ... (vezi toată discuția)
Cod caen dacă înfiinţez un pfa? beata.ro beata.ro Bună ziua, aş dori să înfiinţez un PFA, puteţi să-mi spuneţi vă rog ce coduri caen trebuie pentru următoarele activităţi : - automatizare porţi, ... (vezi toată discuția)