cam cat timp dureaza obtinerea unei receptii daca expira autorizatia de cconstructie? acea parte de teren prevazuta in actele casei cu autorizatie se poate cumpara , iar cealalta sa ramana concesionata ?
da, terenul este concesionat pentru construire de locuinta , dar cum am scris mai sus doar pentru casa din spate exista autorizatie de constructie , iar de la primarie s-a spus ca dupa expirarea autorizatiei trebuie eliberata o autorizatie de luare in folosinta a casei ,pentru a se putea percepe si un impozit de catre primarie.
buna ziua. problema mea :un teren concesionat de doi frati care nu se mai inteleg, doua case una in spate la cealalta , cea din fata mai demult construita si fara acte , cea din spate cu autorizatie de constructie, casa din fata are o curte mare prin care se face accesul si la cea din spate , dar in schitele celei din spate e cuprinsa aproape jumatate din curtea din fata . fratii nu se mai inteleg , iar cel din fata are pretentii la tot si periodic il provoaca pe celalalt sa iasa pe interval sa se bata .intrebarile mele:1 daca terenul pe care e construita casa din spate se poate cumpara daca e concesionat 2legal ce se poate face pentru situatia in care amenintarile si provocarile la bataie vor continua 3 in cat timp se elibereaza autorizatia de luare in folosinta a casei 4 daca doar cu auorizatia de luare in folosinta se poate vinde imobilul fara a mai face intabulare .sper ca cineva sa imi raspunda pt ca sincer nu mai stiu ce sa fac