avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Activitate danyiuly

Activitate danyiuly

Răspuns la discuția Casa si teren
cam cat timp dureaza obtinerea unei receptii daca expira autorizatia de cconstructie? acea parte de teren prevazuta in actele casei cu autorizatie se poate cumpara , iar cealalta sa ramana concesionata ?
Răspuns la discuția Casa si teren
de ce ambele ? cea din fata nu are nici proiect ,nici autorizatie de constructie
Răspuns la discuția Casa si teren
da, terenul este concesionat pentru construire de locuinta , dar cum am scris mai sus doar pentru casa din spate exista autorizatie de constructie , iar de la primarie s-a spus ca dupa expirarea autorizatiei trebuie eliberata o autorizatie de luare in folosinta a casei ,pentru a se putea percepe si un impozit de catre primarie.
Discuție Casa si teren
buna ziua. problema mea :un teren concesionat de doi frati care nu se mai inteleg, doua case una in spate la cealalta , cea din fata mai demult construita si fara acte , cea din spate cu autorizatie de constructie, casa din fata are o curte mare prin care se face accesul si la cea din spate , dar in schitele celei din spate e cuprinsa aproape jumatate din curtea din fata . fratii nu se mai inteleg , iar cel din fata are pretentii la tot si periodic il provoaca pe celalalt sa iasa pe interval sa se bata .intrebarile mele:1 daca terenul pe care e construita casa din spate se poate cumpara daca e concesionat 2legal ce se poate face pentru situatia in care amenintarile si provocarile la bataie vor continua 3 in cat timp se elibereaza autorizatia de luare in folosinta a casei 4 daca doar cu auorizatia de luare in folosinta se poate vinde imobilul fara a mai face intabulare .sper ca cineva sa imi raspunda pt ca sincer nu mai stiu ce sa fac