situatia e exact cea expusa..nici un avocat nu stie cum sa o scoata la capat din acest motiv am apelat la mediul online, pentru ca nu gasesc nici o solutie!!!!
am un teren intravilan pe care am construit o casa din anul 1992. terenul l-am dobandit printr-un proces verbal de punere in posesie semnat si stampilat de consiliul local din aceea vreme mai exact de catre o comisie formata din diversi angajati ai primariei de la aceea vreme, In baza acestui proces verbal de punere in posesie mi s-a facut rol in cadrul registrului din primarie si deasemenea am platit impozit pentru acestea in tot acest timp. Tot in baza acestui proces verbal am facut si autoriatia de constructie a casei la aceea vreme. Intre timp s-au emis titlurile de proprietate, iar terenul sus mentionat a fost trecut pe titlul de proprietate al mamei mele (mama care m-a adoptat si crescut din anul 1953 fara forme legale..eram numita luata de suflet). Acum intampin urmatoarea problema: nu pot sa fac nimic cu aceasta casa si teren deaorece nu am titlu de proprietate pe numele meu si mama care m-a crescut a murit.Mentionez ca mama care m-a crescut nu are rol in cadrul primariei si nici nu a platit vreodata impozit pentru casa sau pentru teren si nu figureaza in cadrul primariei cu nici un act, decat cu titlul de proprietate care a fost emis nu stiu in baza a ce!?
Daca puteti sa ma ajutati cu pasi ce ar trebui urmati. Astept raspuns.