am un teren intravilan pe care am construit o casa din anul 1992. terenul l-am dobandit printr-un proces verbal de punere in posesie semnat si stampilat de consiliul local din aceea vreme mai exact de catre o comisie formata din diversi angajati ai primariei de la aceea vreme, In baza acestui proces verbal de punere in posesie mi s-a facut rol in cadrul registrului din primarie si deasemenea am platit impozit pentru acestea in tot acest timp. Tot in baza acestui proces verbal am facut si autoriatia de constructie a casei la aceea vreme. Intre timp s-au emis titlurile de proprietate, iar terenul sus mentionat a fost trecut pe titlul de proprietate al mamei mele (mama care m-a adoptat si crescut din anul 1953 fara forme legale..eram numita luata de suflet). Acum intampin urmatoarea problema: nu pot sa fac nimic cu aceasta casa si teren deaorece nu am titlu de proprietate pe numele meu si mama care m-a crescut a murit.Mentionez ca mama care m-a crescut nu are rol in cadrul primariei si nici nu a platit vreodata impozit pentru casa sau pentru teren si nu figureaza in cadrul primariei cu nici un act, decat cu titlul de proprietate care a fost emis nu stiu in baza a ce!?
Daca puteti sa ma ajutati cu pasi ce ar trebui urmati. Astept raspuns.
situatia e exact cea expusa..nici un avocat nu stie cum sa o scoata la capat din acest motiv am apelat la mediul online, pentru ca nu gasesc nici o solutie!!!!
Buna ziua
Ovydel32
Bunica mea S Maria in 1946 sa casatorit cu T Ioan( avea 2 copii din alta casatorie,T Ion si T Neculai), din casa toria lui T Ioan si T Maria(fosta S Maria) a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua
Ovydel32
Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi daca se poate,
Am un titlu de proprietate comun (4 persoane), la primarie nu stiu cine si prin ce metoda suprafata din ... (vezi toată discuția)