As completa faptul ca in incheierea de anulare a plangerii sa invocat faptul ca chitanta era pe numele altei persoane, fapt pentru care la depunerea cererii de reexaminare s-a depus o noua chitanta pe numele petentului.
Astazi am verificat la arhiva si incheirerea de anulare a cererii de reexaminare nu era redactata. Nu cunosc motivul.
Mi s-a spus doar ca e definitiva si nu mi se comunica. Eu sa ma interesez zilnic!
Buna ziua!
Am depus o plangere contraventionala care a fost inregistrata la Judecatoria mun. Moinesti cunr. 2591/260/2014
Aceasta a fost anulata pe motiv ca taxa judiciara nu era pe numele meu (greseala celor de la primarie si a mea ca nu am verificat)
Am depus cerere de reexaminare in doua exemplare, chitanta noua si copie, pe data de 28.08.2014.
S-a acordat termen pe data de 17.09.2014. Atunci s-a amanat pt. a achita taxa judiciara in valoare de 20 lei, asta cu toate ca am depus original si copie odata cu cererea de reexaminare.
Pt. Data de 29.09.2014 am depus din nou 2 copii dupa chitante, data la care a fost respinsa cererea ca neintemeiata.
Ce sa mai fac?
Amenda nu am platit o, era 1500 lei in 48 ore.
Incheierea astazi 02.10.2014 nu a fost redactata.
Aceasta am inteles ca e definitiva si mi se comunica!
Ce as mai putea face...?