avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Anulare cerere de reexaminare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Anulare cerere de reexaminare

Buna ziua!
Am depus o plangere contraventionala care a fost inregistrata la Judecatoria mun. Moinesti cunr. 2591/260/2014
Aceasta a fost anulata pe motiv ca taxa judiciara nu era pe numele meu (greseala celor de la primarie si a mea ca nu am verificat)
Am depus cerere de reexaminare in doua exemplare, chitanta noua si copie, pe data de 28.08.2014.
S-a acordat termen pe data de 17.09.2014. Atunci s-a amanat pt. a achita taxa judiciara in valoare de 20 lei, asta cu toate ca am depus original si copie odata cu cererea de reexaminare.
Pt. Data de 29.09.2014 am depus din nou 2 copii dupa chitante, data la care a fost respinsa cererea ca neintemeiata.

Ce sa mai fac?
Amenda nu am platit o, era 1500 lei in 48 ore.
Incheierea astazi 02.10.2014 nu a fost redactata.
Aceasta am inteles ca e definitiva si mi se comunica!
Ce as mai putea face...?
Cel mai recent răspuns: marius_memex , utilizator 16:29, 2 Octombrie 2014
As completa faptul ca in incheierea de anulare a plangerii sa invocat faptul ca chitanta era pe numele altei persoane, fapt pentru care la depunerea cererii de reexaminare s-a depus o noua chitanta pe numele petentului.

Astazi am verificat la arhiva si incheirerea de anulare a cererii de reexaminare nu era redactata. Nu cunosc motivul.

Mi s-a spus doar ca e definitiva si nu mi se comunica. Eu sa ma interesez zilnic!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare, se poate sa recuperez taxa de timbru in valoare de ... alexandru dedu alexandru dedu Salutare, Se poate sa recuperez taxa de timbru in valoare de 6300 ron daca instanta mi-a anulat cererea de chemare in judecata : 11.01.2023 Ora estimata: ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru achitata. cerere anulata ca netimbrata. cerere de reexaminare sau apel? mariusstoican mariusstoican Buna ziua, Am formulat o cerere avand ca obiect contestatie la executare impotriva unei executari silite al carei titlu executoriu avea termenul de ... (vezi toată discuția)
Comunicare judecătorească Momoloaca Momoloaca Bună ziua, am primit o comunicare judecătorească în care se aduce în vedere faptul ca în dosarul de co testatie nu am depus taxa judiciara de timbru în ... (vezi toată discuția)