Bună ziua, am primit o comunicare judecătorească în care se aduce în vedere faptul ca în dosarul de co testatie nu am depus taxa judiciara de timbru în suma de 20 de ron, urmatoare zi am fost la primărie și am plătit, după ceva timp am primit un alt plic în care scrie ca nu am depus taxa judiciară, trebuia sa pun chitanța de la primărie? Iar la finalul hârtie scrie "cu drept de reexaminarea în 15 zile de la comunicarea pentru petent" mai am oare dreptul sa depun chitanța?
Chitantele se depun in original la dosarul cauzei in termen de 5 zile de la instiintare.
Mergeti imediat si depuneti chitanta cu nota scrisa, inregistrata cu nr/ data, la arhiva tribunalului pentru dosarul nr. ... (al dvs.).
In termenul indicat trebuia sa depuneti la dosar originalul chitantei pt a face dovada achitarii.Contestatia dvs a fost anulata,puteti face cerere de reexaminare depunand chitanta si incercand sa dovediti ca ati achitat in interiorul termenului in care aveati dreptul dar sansele sunt mici ca sa nu spun infime.Incercati totusi este singura optiune pe care o aveti.