avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Activitate SaraSaraSara

Activitate SaraSaraSara

Răspuns la discuția Discriminare
Este asociatie de proprietari (am gresit eu). Da stiu ca este temeinica penalizarea, dar este vorba de maxim 0.2%, legea spune ca valoarea penalizarii nu trebuie sa depaseasca 0.2%/zi. Si atunci ramane la latitudinea administratorului daca ia penalizare si cat, tocmai asta nu este ok, un locatar cu restante mai mari nu plateste penalizare iar eu cu restante mai mici platesc, adica pentru unii se aplica legea pentru unii nu?. In plus valoarea penalizarii trebuie stabilita de adunarea generala a proprietarilor, nu doar de catre presedinte. Eu nu am cunostinta de astfel de decizie.
Discuție Discriminare
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Asociatia de locatari de care apartin m-a dat in judecata in luna iunie 2014 pentru neplata sumei de 2000 lei cu toata ca eu aveam intentii de a platii suma respectiva, chiar in luna aprilie 2014 platisem 500 lei. Problema este ca mi s-au adaugat inca 1300 penalizari la acea suma (aferenta lunilor unui an), adica 0.2%/zi. Eu sunt de acord sa platesc penalizari dar nu atat de mari, nici la banca nu este dobanda atat de mare. De altfel am probe ca altor locatari nu li s-au luat penalizari si nici nu au fost dati in judecata pentru sume datorate asociatiei mult mai mai de 3500 lei. Acest lucru nu constituie discriminare? Mentionez ca aceasta discriminare se intampla datorita faptului ca am sesizat primaria de care apartine asociatia cu privire la anumite nereguli. Cei de la Asociatie au aflat ca eu am facut sesizarea.