avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Activitate andutza12

Activitate andutza12

Buna seara. M am casatorit de curand cu un spaniol si cand trebuia sa ne faca cartea de familie le am zis ca e gresit numele ....a fost o confuzie din partea mea si am scris numele la prenume si prenumele la núme, iar acum imi cer Certificat de nastere de anul acesta iar eu le am zis aici la judecatoria spaniola ca in Romania certificatul e valabil toata viata si ei mi au zis ca e expirat pentru ca l am eliberat in 2004. Il am international si european si cu apostila de la haga si imi zic ca trebuie scos unul
nou , tradus si legalizat in spaniola si cu apostila , si ca e o aberatie sa zic ca e pentru totdeauna cel care il am cand el expira in trei luni. Le am zis ca nu mi expira niciodata si nu vor sa inteleaga. Am Citit ca s a aplicat o lege in 2013 conventia 16......unde scrie foarte clar ca nu e nevoie de traducere si legalizare din moment ce e in trei limbi....daca ati putea sa scrieti conventia 16 in spaniola ca sa demonstrez maine ca e adevarat m ati ajuta foarte mult. Va rog din suflet sunt disperata ..astept raspuns foarte urgent