Da atunci varianta ar fi sa ii fac una cu pamantul si sa ii bag sub masini sa stea acolo : ))):hammer::training:#-o
Inca ceva daca sunt blocat in parcare de respectivii si masina mea e cu spatele si printr-o eroare nu vad ca sunt blocat si ma infig in portierele lui ce se poate intampla???
din moment ce nici unul dintre noi nu are un drept legal, exclusiv acolo, de a parca atunci daca ei blocheaza si este chemata politia o sa se lase cu amenzi ??
Am si eu o situatie nustiu ce pot face in privinta iei din punct de vedere legal
In parcarea din fata blocului ''cam micuta'' exista anumiti locatari care blocheaza cu diverse obiecte (bolovani ,pubele de gunoi, etc) locurile de parcare .
Daca ai tupeul sa muti acele obiecte si sa parchezi pe domeniul public, asa supranumiti proprietari in imaginatia lor devin agresivi cu autovehiculul in cauza sau proprietarul acestuia
Ce este de facut?? Precizez ca blocul are mai multe scari ,iar acest obicei il au locatari de le scara vecina pe motiv ca este parcarea din dreptul apartamentelor lor si de ,este a lor proprietate personala