avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Activitate comanescuf76

Activitate comanescuf76

Am avut un proces pe domeniul civil-dreptul familiei-incredintare minor.
Judecatorul a ignorat toate documentele trimise la dosar din partea mea si nu a formulat niciun raspuns la Cererile depuse de mine in cele doua sedinte. In cea de-a doua sedinta, desi au fost documente temeinice ale lipsei, informare primita prin 3 canale (depunere prin fax din strainatate, informare depusa de un membru al familiei cu o zi inainte cerand amanare, informare trimise prin posta) judeca in absenta desi mentionasem clar refuzul meu, audiaza martori impotriva mea adusi de partea adversa, inchide procesul anuntand ca va pronunta solutia pe data de 4 dec. a.c.
Revin in tara-plecata fiind cu copilul la tratament in strainate (acte doveditoare depuse la dosar prin cele trei canale) si depun Concluziile scrise pe care le ignora de asemenea.
Pronunta solutia in defavoarea mea-imi ia custodia exclusiva avuta pana in prezent de la nasterea copilului, acorda drepturi depline tatalui care in 4, 5 ani si-a vizitat copilul de 3 ori pe an si promoveaza un program de vizitare in care copilul e fortat sa mearga la tata fara prezenta mea,inclusiv in afara tarii unde el locuieste cu prietena lui; si incredinteaza ducerea copilului la bunicii paterni de doua ori pe luna, daca tatal vine in tara, care nu l-au vazut decat la 8 luni si la 3, 5 ani cand copilului nu i-a placut acolo;

Mentionez ca copilul meu este diagnosticat in strainatate si urmeaza un tratament periodic acolo. lunar, de mai bine de 3 luni.

VA ROG SA IMI DATI UN MODEL DE PLANGERE PENTRU CA JUDECATORUL DA O DECIZIE FORTAND UN COPIL BOLNAV SA STEA IN PREZENTA UNOR OAMENI CARE AU REFUZAT 4 ANI SA SE INTERESEZE DE EL SI PE CARE EL NU II DORESTE SI NU S-A ATASAT DE EI.

Multumesc