avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters332983

Activitate ContSters332983

gigi47 a scris:

vornicuionut a scris:

Firma este inactiva de la începutul lui 2012.

Este inactiva de drept si de fapt sau numai de fapt ?

Firma a devenit inactiva pentru ca nu am mai depus declaratiile, nu aveam bani de contabil. "De drep" si "de fapt", nu prea inteleg cum vine, cert este ca eu ca nou administrator nu mi-am exercitat atributia de administrator. de cand am preluat societatea, aceasta nu a functionat deloc. Nu am suspendat-o pentru ca am sperat intr-o redresare a mea si a economiei, poate economia s-a redresat, dar eu nu. Astazi merg la ANAF pentru ca am primit acea notificare de angajare a raspunderii solidare. Multumesc tuturor pentru raspunsuri!
Firma este inactiva de la începutul lui 2012.
Buna seara! Va solicit ajutorul in privința unei probleme. In anul 2011 am preluat o firma de la sora mea, am modificat numele, codul CAEN etc. Am dat faliment înainte sa încep, nu am tăiat măcar o factura sau chitanța. Datele contabile au rămas la fel, firma nu avea datorii insa mi s-a imputat impozitul forfetar sa cum se numește. Astăzi datoria s-a cam mărit, iar domnii de la ANAF ma invita la ei, pentru ca vor sa ma execute ca administrator. Ce trebuie sa fac, eu nu am semnat măcar o data ca administrator?