Inteleg ca la aceasta varsta majoritatea nu sunt de acord cu mutatul la prietenul meu,tin sa mentionez ca atat eu,cat si prietenul meu stam foarte mult timp la manastiri,avem o relatie bazata pe credinta,de aceea gasesc cea mai buna metoda in a ma muta cu el. Avem o relatie foarte frumoasa,el vrand pe viitor sa ajunga preot! Diferenta dintre mine si cei din casa(mama ,prietenul ei ) este comportamenul,educatia si gandirea. Pe cand ei se gandesc cum sa mi faca rau ,in special el ,eu ma gandesc cum sa ma rog mai mult pentru binele lui..
Buna ziua. Am si eu o problema,locuiesc in casa cu mama mea si prietenul ei,tatal meu fiind decedat. Eu am varsta de 17 ani,prietenul meu insa are 24 . Problemele familiale insa ma depasesc,prietenul mamei purtandu se foarte urat cu mine,verbal cat si fizic. Eu nu mai suort aceasta situatie,de aceea vreau sa ma mut la prietenul meu!Credeti ca in cazul in care mama mea ar depunde o plangere impotriva lui, se va intampla ceva?eu fiind minora..as avea vreun cuvant de spus?Va rog sa intelegeti situatia,nu sunt un copil cu probleme , toate gesturile facute de el ,sunt pe nedrept,uneori aflandu se sub influenta alcoolului.