avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Activitate onuflorin1987

Activitate onuflorin1987

Răspuns la discuția Sfat firma recuperare creante
Va multumesc foarte mult pentru raspuns.Nu avea atasat titlul executoriu.Mai mult ca sigur cum ati spus mai sus citez ''Sau, poate nu este o somatie de executare in sensul procedurii civile, ci ....executorul X a indeplinit pentru creditoare serviciul de transmitere a unui inscris pe care creditorul l-a intitulat somatie, si in care el, creditorul, a specificat suma Y si a semnat si stampilat.'' Acest lucru fiind pentru intimidare.
Răspuns la discuția Sfat firma recuperare creante
Va multumesc pentru raspuns.Dar eu totusi am primit o samatie de executare silita de la un birou de executare silita din bucuresti,am cautat pe internet acel birou si exista.
Răspuns la discuția Sfat firma recuperare creante
Eu nu inteleg cum sa ma puna sa platesc niste penalitati fara sa imi argumenteze acele penalitati ,stiu ca in contract scrie acest lucru dar nu ar trebuii sa imi arate un desfasurator cu calculul penalitatilor?
In urma unor presiuni facute de Top Factoring,si primirea unei somatii de executare silita in privinta unei facturi restante Cosmote (600 lei factura+4000 lei penalizarile lor in 2 ani)am inceput sa platesc in contul lor cat am putut timp de 5 luni.Astfel am platit suma de 500 lei pana acum,neavand posibilitatea sa mai platesc.Am incercat sa vorbesc cu ei dar nu ma inteleg.Precizez ca nu am nici un job nu am nici un bun pe numele meu.
Am urmat pasii domnului Iulian Urban privind recunoasterea debitului dar mi au trimis numai contractele mele de telefonie mobila si o dovada prin care ei mi-au cumparat datoria cu suma de 758 lei.As dorii sa stiu ce se poate intampla? Si daca ma puteti ajuta intr-un fel.Va multumesc anticipat.