avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Activitate Alexandru-Andreea

Activitate Alexandru-Andreea

Răspuns la discuția Infiintare firma
In care din situatii sunt mai putine taxe si impozite de platit? Ma gandesc ca cea cu unic actionar si un administrator,este corect?
Buna ziua,eu impreuna cu logodnicul meu vrem sa deschidem un magazin cu produse pentru evenimente fericite si nefericite ale vietii(botezuri,nunti si inmormantari),pentru botezuri si nunti tot ce inseamna parte florala(lumanari,buchete,concarde,aranjamente) invitatii,marturii,trusouri si pentru inmormantari de la sicriuri,cruci,coroane,doliu,batiste,lumanari,etc.Magazinul va fi in mediu rural,pe o raza de 25 de km nu exista nici florarie si nici pompe funebre.Eu ma voi ocupa de partea florala si vanzarea produselor,logodnicul va produce crucile de marmura si ma va inlocuii in magazin daca va fi cazul.
Vreau sa aflu de la dumneavoastra ce este mai rentabil din punct de vedere taxe si impozitele platite,sa deschidem un srl cu unic asociat si celalalt sa fie administratorul firmei,sau un srl cu doi asociati,unul dintre noi sa fie administrator si celalalt sa fie si angajat?