avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Activitate mister2014

Activitate mister2014

Răspuns la discuția ce sa fac?
multumesc pt promtitudine...bun dar ce fac cu acele zile..cum im vor aparea cand ies la pensie?...deci medierea sare din schema pt ca de munca mea nu isi bate joc nimeni...ramane doar varianta tribunal...pt ca la itm-cluj cred ca are destule relatii pt a primi doar avertisment...multumesc inca odata
Răspuns la discuția LITIGIU DE MUNCA
in contract nu era stipulat nicaieri de acea garantie...
Răspuns la discuția LITIGIU DE MUNCA
BUNA...eu am lucrat la atllasib...pe cale legala nu cred ca ai sa reusesti....de asa natura sint facute actele incat nu cred....mie ca sofer imi retinea 50-120 euro din diurna garantie!!!!!!...care zicea ca imi va fi returnata dupa sase luni de la lichidare....eu m-am dus la sibiu....si nu am plecat decat cu toti bani...garantia bineinteles care in 5 ani sa adunat la o suma frumusica....am facut un taraboi atunci enorm...succes..
Discuție ce sa fac?
buna....lucrez ca instructor auto...de 5 luni seful ne bani doar cu taraita adica 200-300 ron pe luna nu sint elevi,bla,bla....mi-a cerut sa plec daca nu imi convine...m-am dus la itm..mi-am scos stagiu de cotizare...STUPOARE....pe 2013 am lucrate doar 68 de zile restul nu stiu ce sa intamplat!!!!!!luna noiembrie 2013 lipseste cu desavarsire.....concediu fara salar (nesemnat de mine) banuiesc.....ce pot face?...si cum imi pot recupera bani ?...m-am intors din concediu mi-a cerut sa imi dau demisia..i-am spus ca plec cand imi da toti bani de la angajare adica 2013 martie pt ca eu nu am semnat nici un document din care reiese ca am primit salariul de baza cu care am fost incadrat..a dat-o la intors..VREAU SA DAU FIRMA IN JUDECATA....ce ma sfatuiti?