avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Activitate Popi01

Activitate Popi01

Angajamentul este in scris, in doua exemplare datate si inregistrate, l-am respectat asa cum am scris, PRESEDINTELE de fapt este comitetul asociatiei, avem 5 memrii dar el este cel care dicteaza, ceilalti doar zic DA, este un fost cadru militar care cred ca avand cunostinte de conducere din armata a stiut cum sa-i dirijeze pe cei din comitet dar si pe locatari care sunt in mare majoritate pensionari peste 70 ani, iar daca va spun ca la ultimile doua sedinte anuale din 200 apartamente au participat 15-16 reprezentatni, am spus totul. Deci nu am cui sa ma adresez, el conduce tot, el aproba tot, ca un ex. la una din sedinte a cerut spre aprobare cu de la sine putere sa-i mareasca salariul cenzorului fara ca sa vina vreo propunere, pur si simplu a spus : AVAND IN VEDERE CA SALARIUL ESTE MIC, CHELUIELILE SUNT MARI M-AM GANDIT SA PROPUN MARIREA SALARIULUI ........ si a fost aprobat in unaminitate de cei200, pardon, 15 participanti :)
Din ce m-am uitat pe net, intelesesem ca dupa o anumita suma pot fi dat in judecata pentru recuperarea sumei, dar daca nu e asa.......
Buna ziua, va rog sa ma luminati, am o intarziere la plata intretinere cu suma de 1850 lei iar presedintele ma ameninta cu tribunalul daca nu platesc si cu executare silita chiar daca acum 4 luni am semnat cu domnia sa si reprezentantii asociatiei un angajament de plata pentru 250 lei lunar pe care l-am respectat, ba chiar am platit si 600 lei. Cu toate acestea, mai nou ma ameninta ca ma da in judecata si o sa platesc si avocat vreo 1000 lei si o sa fiu executat silit, chiar sa puna apartamentul la vanzare. Exista o suma limita sau termen limita pentru plata restantei si care ar fi? Banuiesc ca nu ajung la executare pentru 1850lei ?
Răspuns la discuția Oprire caldura
Multumesc Modica, o sa incerc si varianta de jumate+1
asa este, la presedinte ma blochez, un fost maistru militar iar in asociatie din 200 de apartamente 75% pensionari, iar presedintele pe care l-am vazut nu o data cum conduce o discutie sau sedinta, am participat la doua unde au venit doar 14-15 din 200, conduce autoritar dialogul iar ceilalti tac malc. Cum sa rezolv ? Va rog sa ma credeti ca nu am solutii doar daca gasesc sprijin in afara, in asociatie inutil sa mai incerc.
Buna seara, am facut acest lucru dar m-am lovit de presedintele asociatiei care o tine una si buna sa merg la furnizorul de caldura, iar acesta mi-a cerut acceptul vecinilor care influentati de presedinte ca au de platit daca inchid caloriferele nu au fost de acord decat doi din patru, acestia fiind mai deschisi la a ajuta.
Discuție Oprire caldura
Buna seara, ma numesc Florin din Ploiesti am 53 ani si am urmatoarea problema :
- ca urmare a unor probleme personale, ma vad nevoit sa ma mut cu familia in alt oras dar in prima faza pana imi gasesc ceva stabil acolo nu vreau sa vand apartamentul . Deoarece acest apartament este cu caldura la comun, am solicitat conducerii asociatiei sa ma sprijine si sa imi sigileze pe inchis robinetii de la calorifer pentru a nu mai plati costurile destul de mari de la incalzire. Din pacate acestia nu au fost de acord si m-au trimis la firma care distribuie agentul de caldura, unde am gasit intelegere cu conditia sa iau acceptul vecinilor si asociatiei. Aici a aparut problema deoarece presedintele fiind deja impotriva, a vorbit cu doi din cei 4 vecini care trebuiau sa-si dea acordul sa nu semneze si ma vad nevoit sa suport acele cheltuieli fara sa stau in apartament .
Oare nu exista posibilitatea de a inchide si sigila acele calorifere fara acorul vecinilor, doar printr-o hotarare a comitetului de bloc ? Chiar traim intr-o tara plina doar de hartii, cum sa fac sa imi caut dreptate, unde sa merg, este strigator la cer si la Dumnezeu sa incerci sa-ti cauti dreptate si sa nu ai unde. EU sunt in somaj, sotia munceste pe 600 lei si este si bolnava si ne mutam tocmai pentru a ne face un rost deoarece am reusit sa ne gasim de lucru la 100km de locul in care ne-am nascut, de acee va rog sa ma luminati ce sa fac sa nu mai ma obstructioneze asociatia si vecinii, e simplu eu nu o sa locuiesc in acel apartament, pot sa aduc dupa ce ma mut, dovada ca locuiesc la alta adresa si in alt oras, multumesc .