Cat timp se pastreaza in arhiva impozitele platite ?
Cum as putea dovedii ca matusa mea a facut inmormantarea unchiului meu daca nu detine nici o chitanta?
As putea cere de la casa de pensii dosaru de ajutor de inmormantare care este pe umele matusii mele?
Nepotul matusii mele a raspunS la inampinare ca nu a avut niciodata obligatia de ai intretinere , deoarece dansu spune ca nu a faost niciodata cu intretinre insa contractu de VANZARE CUMPARARE SI INTRETINERE EXISTA .. ce se va intaampla ? o se se poata desfaCE PANA LA URMA CONTRACTU SAU NU ? NU vrea sa recunoasca intretinerea.
Nu au copii,Au doar contract de vanzare si intretinere .. Matusa si unchiu au testament ca in caz de deces iii ramane totul matusei sau la unchiu ( decedat)
Si cu casa nepotului ce se va intampla , matusa va trebui sa-l despagubeasca sau sa-i dea pamant sa stea si el acolo ?
V a multumesc !!!
Noi avem dovezi ca desi casa era intabulata pe ei , matusa mea platea inpozit . Mai avem chitanta cum a platit ea o operatie (proteza de sold ) desi trebuia sa achte ei operatia .. avem martori care stiu si au vazut ca ea se intretine singura ... Matusa nu mai are voie sa fie vizitata de nimeni deoarece nepotul ei nu da voie la nimeni pe curte , mai mult mie mia facut plangre penala ca sa nu o mai caut pe matusa ,fiind propietatea lui .Avem martori si dovezi ca nu au intretinut-o niciodata .. Daca unchiul meu a murit si matusa mea a suportat toate cheltuielile de inmormantare jumatate din tot ce are matusa mea o sa le revina lor ? Ei nu recunosc ca este contract de vanzare cumparare si intretinere .. desi in dosarul juddecatoriei cluj apare contractu de vanzare cum si intretinere .. Ei au raspuns la intampinare ca intre adevar exista un contract incheiat intre ei dar nu cu intretinere spunand ca nu au nici o obligatie fata de matusa mea pt o a intretine ...... Dar CONTRACTUL ESTE CU INTRETINERE ......
Pt a putea intabula pe ei a data pe matusa mea si pe unchiu in tribunal , insa acestia nu au stiut acest lucru , mai ales ca pe comiunicarea cum ca mai au dreptul la recurs in 15 zile nu este samnatura ...
Buna seara !
Matusa mea are un contract de vanzare cumparare si intretinere cu un nepot de al ei , insa el nu o intretine cuu nimica si acuma matusa vrea sa desfaca cu ei, insa ei si-au inatabulat pe ei s-ar mai putea rezilea contractu?
Va multumesc!