avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi
Forum Activitate comic_haha

Activitate comic_haha

Răspuns la discuția Divort cu minor-custodie tata
Completare: Activitatea doamnei este obscena corespunzatoare activitatii de videochat. Dovezile mele nu sunt obscene, desi as putea sa obtin si alte print-scree-nuri cu ea, facand lucruri obscene! Atat timp cat ea, doarme de la orele 9-9.30 dimineata pana pe la orele 17.17,30 cand revine la domiciliu, urmanda ca mai apoi, pe la orele 20.30 sa plece din nou cel care se ocupa in principal de copil sunt eu, cu ajutorul unei bone, atunci cand eu sunt la serviciu. Odihna o are la o prietena, cu care imparte o chirie.

multumesc de sfaturi!
Răspuns la discuția Divort cu minor-custodie tata
ok. multumesc de raspuns!
Aici as vrea sa completez cu urmatoarele:
ea nu are contract sau conventie incheiata cu acel studio! Dovezile mele sunt niste "print screen-uri" de pe site-urile unde ea activeaza. nimic obscen!
In momentul introducerii actiunii, pot solicita sau chema in judecata pentru a prezenta dovezi (program de lucru, venituri) si studioul unde ea lucreaza!?
Dpdv al veniturilor ele sunt mult mai mari decat ale subsemnatului. Aici ar trebui sa imi pun probleme ca ar putea castiga custodia? bazata doar pe venituri!?
As putea sa ma leg de activitatea desfasurata de ea?

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns!

multumesc
buna ziua!
solicit un sfat in urmatoarea problema: sunt casatorit de 7 ani iar din casatorie a rezultat un baietel, in varsta de 4 ani. In urma cu aproximativ 1 an, sotia mea, in urma unor probleme financiare s-a apucat de videochat! In urma acestei decizii, gandita ca un plus pentru familie si strict dpdv material, situatia materiala s-a ameliorat, planurile de viitor ale familei au inceput sa prinda contur dar relatiile dintre noi s-au deteriorat, culminand cu dorinta sotiei de a divorta, motivata de noul statut si de noua situatie materiala pe care a capatat-o in urma activitatii!
Initial am vorbit ca baiatul nostru sa stea cate o saptamana la fiecare dintre noi, fiind in prima faza de acord cu asta!
Totusi, consider ca, daca ea vrea sa divorteze si ea vrea sa plece, nu cred ca eu ar trebui sa fiu privat de timpul pe care as putea sa il petrec cu baiatul meu!
In ultimul an, ea a petrecut foarte putin timp acasa, cu mine, cu noi, avand serviciul de noapte iar ziua, dupa serviciu, recuperare.
Cum ar trebui, sau ce as putea face pentru a incerca sa castig custodia baiatului meu?