Va rog daca ma poate ajuta cineva care este online pentru a redacta aceasta plangere la Parchet mai in detaliu.
Doresc sa scriu detaliat procurorului ce s-a intamplat.
Doresc sa fac plangere impotriva politiei si a celor care s-au ocupat de caz si sa semnalez ca acestea nu si-au indeplinit sarcinile de serviciu.
De exemplu am discutat cu seful departamentului de la juridic si i-am spus ca subalternul sau nu isi face treaba ca eu am adus toate probele si si multe alte treburi care nu le-a facut si acum cel care se ocupa de caz nu mai vrea sa discute cu mine si mi-a zis ca aste e tot ce a putut face ..... si de ce m-am dus sa ma plang la ala si la ala.
Vreau sa fac neaparat o plangere la Parchet ca nu se mai poate asa in tara asta nu se face nimic. Vreau sa ii scriu in plangere totul in detaliu si cum din ziua in care s-a furat masina ei nu au facut nimic asta fiind joi pana luni ca trebuia sa intre in concediu si nu si-au batut capul sa caute camerele la primarie decat sa dea sub urmarire masina si multe altele.
Buna ziua
Vreau sa depun si eu o plangere la Parchet impotriva politie pt un furt de masina la care politia nu a facut nimic, mai exac au trimis ca au inchis cazul cu autor necunoscut. in conditiile in care sotul meu a umblat dupa toate probele (camere supraveghere) ca cei de la politia nu aveau timp sa umble dupa ele sau nu aveau relatii la primarie.
Va rog daca aveti sa imi trimite-ti un MODEL de plangere sau ceva de genu.
Va multumesc
Am vb si cu seful lor de la juridic si cu adjunctul politiei Onesti si tot nu au rezolvat nimic doar acum ma cunoaste toata politia din Onesti pt ca am umblat zilnic si m-am luat de ei (sotul meu)
Am o intrebare unde pot depune o plangere contra politiei din Onesti jud. Bacau?
pe data de 9 spre 10 iulie mi s-a furat masina din parcare, am contactat politia au venit la fata locului au dat masina in urmarire, asta se intampla intr-o joi iar luni urmau sa intre in concediu si nu i-a interesat sa faca nimic. Luni a preluat cazul un alt domn politist care nu s-a deranjat sa faca nimic, ne-a pus pe mine sa cautam filmari daca am "pile" ca lui nu ii da filmirile cel de la primarie si mai are 20 de cazuri de rezolvat. Am reusit sa iau filmarile am recunoscut masina iar in spatele ei foarte foarte aproape mai era o masina si au plecat amandoua spre Bacau, au stationat amandoua 2 min si eu plecat cu viteza, dar alte filmari nu am mai gasit ca nu sunt functionabile camerele. Am reusit sa gasesc masina care era in spatele masinii noastre, apartine unei persoane de etnie roma care are dosar penal pentru furt, dar in loc sa il audieze si sa il cerceteze, politia ne spune "ca tiganii nu fura masini ei fura casetofoane". Ii ascuta telefonul (sa fim seriosi se stie ca telefoanele sunt ascultate, iar daca furi o masina nu spui asta la tel.). Pana in prezent nu s-a facut nimic si nu este normal ce se intampla! Va rog sa imi spuneti ce pot face in conditiile aste .
Va multumesc