Buna ziua
Vreau sa depun si eu o plangere la Parchet impotriva politie pt un furt de masina la care politia nu a facut nimic, mai exac au trimis ca au inchis cazul cu autor necunoscut. in conditiile in care sotul meu a umblat dupa toate probele (camere supraveghere) ca cei de la politia nu aveau timp sa umble dupa ele sau nu aveau relatii la primarie.
Va rog daca aveti sa imi trimite-ti un MODEL de plangere sau ceva de genu.
Va multumesc
Problemele juridice de acest gen nu se rezolva cu modele de cereri ,consultati un av care in urma studierii dosarului dvs va poate ajuta sa intreprindeti demersurile necesare.
În primul rând, plângerea trebuie să fie făcută în termen de 20 de zile de la comuicarea măsurii împotriva căreia doriți să plângeți.Dacă a expirat acest termen, trebuie să știți că plângerea va fi tardivă și nu va avea șanse să fie admisă.
Un posibil model, pentru a vă face o idee, ar putea fi următorul, dvs. urmând a-l adapta situației dvs. :
Domnule Procuror,
Subsemnatul _, în calitate de_, în dosarul de urmărire penală nr. /_, vă aduc la cunoştinţă că sunt nemulţumit de _şi vă rog să luaţi măsuri pentru îndreptarea acestor nelegalităţi.
Data
Semnătura,
Domnului Procuror/ al Parchetului de pe lângă......
Doresc sa fac plangere impotriva politiei si a celor care s-au ocupat de caz si sa semnalez ca acestea nu si-au indeplinit sarcinile de serviciu.
De exemplu am discutat cu seful departamentului de la juridic si i-am spus ca subalternul sau nu isi face treaba ca eu am adus toate probele si si multe alte treburi care nu le-a facut si acum cel care se ocupa de caz nu mai vrea sa discute cu mine si mi-a zis ca aste e tot ce a putut face ..... si de ce m-am dus sa ma plang la ala si la ala.
Vreau sa fac neaparat o plangere la Parchet ca nu se mai poate asa in tara asta nu se face nimic. Vreau sa ii scriu in plangere totul in detaliu si cum din ziua in care s-a furat masina ei nu au facut nimic asta fiind joi pana luni ca trebuia sa intre in concediu si nu si-au batut capul sa caute camerele la primarie decat sa dea sub urmarire masina si multe altele.
Va rog daca ma poate ajuta cineva care este online pentru a redacta aceasta plangere la Parchet mai in detaliu.
Doresc sa scriu detaliat procurorului ce s-a intamplat.
Vecin agresiv
nebunatica_id
Buna ziua! Va rog sa imi spuneti cum pot rezolva o problema cu un vecin agresiv. Mai exact bunica mea este agresata de vecinul nostru, vecin ce s-a mutat la ... (vezi toată discuția)