avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Activitate adrianag1974

Activitate adrianag1974

Răspuns la discuția Mostenire concubinei
Imi cer scuze,este posibil sa-mi explicati in termeni mai simpli deoarece nu inteleg. Prin taxa de succesiune eu voi avea partea mea de garsoniera? De bunuri cumparate in comun nu stiu ce sa zic deoarece nimic nu este pe numele meu,eu doar am trimis bani(ceea ce se poate dovedi prin western union).Doar la garsoniera sunt coproprietar.De testament nu se vorbeste deoarece a fost o moarte neasteptata. Multumesc de intelegere.
Răspuns la discuția Mostenire concubinei
Domnule avocat, va multumesc pentru raspunsul dumneavoastra. As mai avea o intrebare. Eu locuiesc intr-un mic orasel al Romaniei,iar dupa decesul concubinului meu un avocat m-a sfatuit sa deschid taxa de succesiune fara sa spun nimic copiilor. Eu lucrez in Italia si am deschis taxa de succesiune imputernicind avocatul sa faca totul. Am gresit? Iar ar masi fi ceva,acum cateva zile fiica raposatului a solicitat o copie dupa contractul garsonierei. Ce poate face cu ea.Va multumesc.
Am trait in concubinaj cu un barbat 20 de ani.El a fost casatorit iar in urma casatoriei a avut doi copii la ora actuala majori.Cand am hotarat sa stam impreuna el era divortat iar eu vaduva. Am si eu un fiu major care nu locuieste cu noi. Cat am sta impreuna am cumparat o garsoniera la care sunt coproprietar. Impreuna am cumparat toate bunurile din garsoniera si un autoturism. De putin timp el a murit,iar copiii vor partea lor de mostenire.Eu ce drepturi am? Va multumesc.