avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Activitate flosarms

Activitate flosarms

Răspuns la discuția Tentativa de omor
Da va multumesc pt rasp; nu are cum sa fie legitima aparare din partea agresorului deoarece,l-a chemat pe tatal meu in drum,el fiind in curte,tatal meu a iesit in strada(drum)ma rog cum se spune la tara si atunci l-a lovit,acasa era doar mama care l-a auzit si ea pe aggressor chemandu-l afara din curte,ceea ce s-a intamplat s-a petrecut in fata portii la parintii mei.De aceea va zic ca nu are cum sa dovedeasca agresorul ca a fost legitima aparare.Martori nu sunt decat agresorul era cu un cumnat de al lui in tractor si mama care a auzit cand l-a chemat in strada.
Răspuns la discuția Tentativa de omor
Avocatul l-am consultat,el ne spune sa negociem cu suma pt daune,nu prea ma lamureste cu multe deoarece se cunoaste cu celalalt avocat si probabil de aia,oricum vad ce se petrece la prima audiere cand o sa fim chemati in instanta si daca ceva nu eok schimb avocatul.Multumesc pt sfat!
Buna,am catva nelemuriri in legatura cu cazul referitor la tentativa de omor.Este vba de tatal meu care acum o luna o primit in cap olovitura cu un ciocan s/au un crik ,depinde nu se stie exact,la politie ca si arma a fost dus crikul,dar dela alti se aude ca a fost lovitura cu ciocanul.Asadar,tatalmeu a fost operat de urgenta la cap.Dupa operatie si/a revenit sa zicem revenit asa ,doar cu siguranta cum a fost nu o sa mai fie,diagnosticul de doktori deocamdata este parapareza cu orientare de paraoareza spastica.Agresorul este arestat preventiv,ce vreau sa va intreb, ei adika partile agresorului si/au pus avocat,si tot incearca sa/i schimbe fapta ,adika vezi doamne ca a fost in legitima aparare,si pe taicami-o l-a lovit din spate,poate sa se faca ceva invarteli si sa schimbe fapta,toate astea au fost autosesizate,noi nu am facut plangere numai pe partea civila ca vrem daune,binenteles daca e nevoie o renta lunara ,pt ca o sa se incadreze intr-un grad de infirmitate cu siguranta.Si noi avem avocat,si urmeaza negocierile sa ne plateasca daunele,dar nu sunt deacord sa de-a cat le-amcerut.Daca nu platesc daune si nu ne impacam pe partea civila oare reusim sa scoatem zilele de spitalizare si cele de la med legist?De la med legist are 65 de zile cu punerea vietii in pericol si de spitalizare are 20 cu recomandari spre alte recuperari ,fizioteropie ect.Va rog sa ma lamuritiputin cei care a-ti avut cazuri asemanatoare.Va multumesc!