Multumesc pentru raspuns. Noi suntem 3 frati, deci acel3/4 se imparte intre noi. Am inteles ca noua sotie nu are nici un drept, dar ce se intampla in cazul in care parintii mei au imbunatatit mostenirea primita in 2000, adica au costruit o casa noua , peste un bordei si alte constructii, iar mostenirea a devenit resedinta lor? stiu sigur ca factura de gaz este pe numele mamei....
Mama a dezbatut mostenirea dupa bunica si este singura mostenitoare. In timpul dezbaterii mostenirii era casatorita cu tatal meu. Mostenirea a ramas pe numele mamei,iar ei s-au mutat in casa mostenita si au locuit din 2000 . Acum ea a decedat, iar tatal meu vrea sa se recasatoreasca. Ce se intâmpla cu mostenirea mamei mele? este afectata de noua casatorie a tatalui meu sau nu? Mostenirile se impart ca si bunurile obtinute in timpul casatoriei? Adica tatal meu are dreptul la mostenirea mamei mele?
nu caut neaparat un avocat , ci pe cineva care poate spune ca acest lucru e posibil si in Bacau! Un caz disperat care a gasit rezolvare si intelegere in tribunal....asadar daca este cineva care a castigat un astfel de proces in Bacau va rog sa-mi spuneti!! multumesc...
pai atunci ma intorc la intrebarea mea initiala!!! stie cineva pe cineva din Bacau care a castigat un astfel de proces? este vreun avocat implicat intr-un astfel de proces in Bacau??
multumesc celor care mi-au raspuns!!