avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Activitate Refined

Activitate Refined

Răspuns la discuția Sucursala ONG?
Va multumesc pentru raspuns. Are logica ce spuneti dumneavoastra. Insa, in momentul in care am fost la fisc sa inregistrez locatia ca punct de lucru/sediu sediu secundar, mi-au inapoiat dosarul pe motiv ca "nu il pot lua asa, le trebuie hotararea de la judecatorie pentru sediu secundar/punct de lucru". Intelegeti acum dilema mea...

Intre timp am sunat si la judecatorie, le-am spus ca am o asociatie si ca vreau sa deschid un punct de lucru. Mi-au spus ca "normal, trebuie hotararea CD adusa la noi la judecatorie pentru a se inregistra punctul de lucru". In privinta denumirii, raspunsul a fost "il puteti numi cum vreti, sucursala, punct de lucru, sediu secundar...". Deci ...:)))


Discuție Sucursala ONG?
Buna Ziua tuturor,

Problema mea este urmatoarea:

Am infiintat un ONG, un centru de ingrijire persoane varstnice, ce are sediul (social) in sectorul 4. Acum, cladirea care urmeaza sa desfasoare propriu zis activitatea, ce urmeaza sa primeasca persoanele spre ingrijire se afla in Popesti - Leordeni.
1. Ce demersuri legale trebuie sa fac pentru intrarea in legalitate a acestei locatii? Trebuie sa infiintez la locatia respectiva o sucursala, pe care apoi sa o inregistrez fiscal ?
2. Daca rapunsul este afirmativ, unde depun documentatia ? La Judecatoria Ilfov sau Judecatoria Sector 4?
3. Ce documente trebuie sa depun?