Sunt chirias.
Vecinul are o frizerie la cateva blocuri distanta si nu prea ii merge bine afacerea si ca sa elimine concurenta imi creeaza probleme. A fost la toate institutiile publice ( apa, curent etc.) sa vada daca sunt in regula. Utilitatile le platesc separat
Am o problema cu un locatar de ceva timp ( cateva luni bune, aproximativ 1 an ). Am un coafor in uscatorul unui bloc, iar acest vecin in ultima vreme insista cu presiuni asupra mea neputand astfel sa-mi desfasor in liniste activitatea in timpul programului. De curand a inceput sa caute contractele de la firma de apa / curent etc. sa vada daca sunt legale daca am semnaturile vecinilor sa nu fie cumva false. Credeti ca as putea sa o opresc / potolesc intr-un fel ?
PS: In acelasi timp imi pune si ceilalti vecini in cap, acestia nestiind ce sa mai creada astfel aparand discutii precum sa eliberez spatiul.
Ofer servicii de infrumusetare ( fiind un salon ).Din pacate a aparut in decursul zilei de astazi cu un tabel in care apareau semnaturile a 9+1 ( mai mult de jumatate cu 1 ) familii si ma cam sperie acest lucru
Dupa cum si titlul spune, am un spațiu închiriat intr-un bloc cu locatari. Am contractat facut pe 10 ani, semnat de șeful de bloc. O vecina s-a gândit sa ma dea afara venind la mine, nelasandu-ma sa-mi desfășor activitatea, dându-mi termen limita, etc. Cum as putea sa ies cu bine din aceasta situație ? As dori niste răspunsuri cat mai clare. Multumesc