avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme cu un locatar
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme cu un locatar

Am o problema cu un locatar de ceva timp ( cateva luni bune, aproximativ 1 an ). Am un coafor in uscatorul unui bloc, iar acest vecin in ultima vreme insista cu presiuni asupra mea neputand astfel sa-mi desfasor in liniste activitatea in timpul programului. De curand a inceput sa caute contractele de la firma de apa / curent etc. sa vada daca sunt legale daca am semnaturile vecinilor sa nu fie cumva false. Credeti ca as putea sa o opresc / potolesc intr-un fel ?

PS: In acelasi timp imi pune si ceilalti vecini in cap, acestia nestiind ce sa mai creada astfel aparand discutii precum sa eliberez spatiul.
Nu ati precizat concret natura problemelor aparute intre dvs si respectivul
Ati incercat sa solutionati amiabil?
Pentru a indeparta suspiciunile asupra contractelor de furnizare utilitati ,puteti solutiona fie prezentandu-le dvs ,fie incercand sa discutati cu presedintele de asociatie de proprietari
AdamAlexandru4 a scris:
Am un coafor in uscatorul unui bloc

Sunteti proprietarul acelui uscator ori l-ati inchiriat de la asociatia de proprietari?
Vecinul de ce este deranjat, ce vrea? Cu ce va preseaza? Aveti utilitatile separat ori le platiti prin asociatie?

Sunt chirias.
Vecinul are o frizerie la cateva blocuri distanta si nu prea ii merge bine afacerea si ca sa elimine concurenta imi creeaza probleme. A fost la toate institutiile publice ( apa, curent etc.) sa vada daca sunt in regula. Utilitatile le platesc separat
Ultima modificare: Marți, 28 Iulie 2015
Adriantot, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cabinete stomatologie , frizerii , coafor la bloc eugarizan eugarizan Buna ziua Cum trebuie procedat in cazul unui cabinet stomatologic , frizerie - coafor , ca eu proprietar sa nu mai depind de consumul comun sau ... (vezi toată discuția)
Infiintare frizerie coafor in apartament mihaiomc mihaiomc Buna ziua, V-as ruga sa ma ajutati cu un sfat... vecinul meu perete in perete, dintr-un imobil de locunite (24 apartamente) vrea sa-si deschida o frizerie - ... (vezi toată discuția)
Obligatii persoana juridica in cadrul unei asociatii de proprietari pref0022 pref0022 Buna ziua. Se poate ca o firma care isi desf activitatea la parterul unui bloc intr-un apt proprietate sa nu plateasca mai nimic? Se poate sa se mai incheie o ... (vezi toată discuția)