Buna ziua.
In momentul de fata sunt medic veterinar de libera practica si ofer servicii de consultanta in domeniul veterinar,avand ca forma de organizare un PFA.
Tinand cont de noile reglemantari privind PFA-urile as dori sa stiu daca pot sa imi desfasor in continuare activitatea ca Microintreprindere.Va multumesc.
Sunt insarcinata in luna a opta si as dori sa stiu cand trebuie sa suspend activitatea PFA-ului la Administratia Financiara.Am un Cabinet Medical Veterinar Individual.Din cate am citit suspendarea activitatii se face in momentul in care intru in concediu de maternitate.Doamna de la Administratia Financiara mi-a spus ca nu este familiarizata cu aceasta procedura si,ca atare,trebuie sa ma interesez singura.
Va multumesc.
Sunt insarcinata in saptamana 19 si am un PFA.Nu am angajati si ofer consultanta in domeniul in care profesez.Actele necesare pentru dosarul de Concediu prenatal/postnatal si cele pentru Concediu de crestere si ingrijire copil
le voi face in numele PFA-ului meu?Ce etape trebuie parcurse in aceasta situatie?