Astazi vin cu vesti noi cu iesirea din indiviziune,am fost inregistrata cu dosarul,am depus cerere pentru ajutorul public judiciar,mi-a fost acceptat ajutorul public judiciar in decembrie,iar in ianuarie mi-a fost anulata cererea de partaj judiciar deoarece nu am depus acte de la cadastru,eu am vazut ca dosarul ca mi-a fost respins dupa ce am fost la tribunal , nu stiam de ce la mine nu a ajuns nici o instiintare , pentru ca scrisorile mi-au fost redirectionate si la mine nu a ajuns nici o citatie sau o instiintare cu ce mai trebuie sa depun la dosar,si acum o iau de la capat cu iesirea din indiviziune
Azi in sfarsit am avut acces la dosar ,dupa lungi insistente m-a inregistrat si pe mine doamna avocatm, sunt dezamagita de cei care iau bani de la oameni chinuiti doar ca sa-si umfle portofelul lor. Oameni fara scrupule ,privesc inainte si poate asa vor deschide si ceilalti ochii sa isi verifice dosarele ca sa nu se trezeasca ca mine ca au platit ceva inexistent ,am alt avocat acum si astept finalul la chinul asta care a fostm, multumesc tuturor care si-au facut timp sa ma citeasca si sa-mi raspunda sunteti exceptionali si credeti-ma m-ati ajutat enorm.
nu mi-a aratat nici o stampila de pe nimic imi zice ca nu are ce sa-mi arate deoarce dosarul nu este la ea,avocata mi-a dat prima numarul de dosar apoi am primit mesaj de la grefierul judecatoriei precum ca figurez ,eu am vorbit deja cu un alt avocat ca sa-mi ia dosarul dar bani mei care i-am pierdut pentru nimic ce se intampla cu ei?ii fac pierduti?
Buna ziua azi am primit un numar de dosar ma caut in portalul de justiitie si nu figurez ,primesc raspuns de la grefier ca eu sunt inregistrata cu numarul raspectiv sa ma caut cu numarul de dosar pe care mi l-a dat ,ma caut cu numarul si raspuns nu figurati in baza de date am fost la un alt avocat care si el ma cautat si nu ma gasit ,aa grefierul imi spune ca sa ma caut maine ca ar putea fi o problema de la server deci ori am inebunit eu ori cineva se joaca cu mintea mea,probabil sunt inapta mintal si nu stiu sa ma caut si primesc si o explicatie interesanta se afla în procedura prealabila,
pana cand judecatorul căruia i-a fost repartizat dosarul aleatoriu, va fixa termenul de judecată.
stiti ca mi-ati dat o veste formidabila o sa ma duc luni cu articolul la politie sa-i spun ca sunt admise si inregistrarile si ma duc si la procuror sa-i prezint inregistrarea multumesc va spun ce am facut luni
Buna ziua,incredibil doamna avocat mi-a spus joi ca imi zice cand este diponibila luni ca sa ne intalnim apoi imi da mesaj ca o sa-mi trimita numarul de dosar prin mesaj,o sun vineri sa vad ce zice si imi spune ca este ocupata trec intamplator pe langa biroul ei si ea era afara cand ma duc sa vorbesc cu ea sa ii spun de c nu a inregistrat nimic incerca sa-mi explice ca poate dura si 3 luni o inregistrare i-am cerut dosarul sa vad actiune de iesire din indivizune si nu a vrut sa imi arate nimic pur si simplu a refuzat i-am spus ca vreau sa reziliem contractul si ea sa facut ca ploua si a spus ca ma cauta ea si imi da dosarul cand vrea ea cand are ea timp
sunt derutata si disperata si cand mi-a spus de judecator si de martori ma facut sa imi caut dosarul,stiu ca sunt procese si termene lungi nu vreau sa par absurda dar nu trebuie sa figurez in arhiva judecatorie cand mi-a inregistrat actiunea?nu trebuie sa ii se de-a un numar de dosar?pe mine asta ma intereseaza sa inceapa procesul nu conteaza primul termen deoarce cu cine fac partajul vrea sa si vanda locuinta mai nou a scos-o la vazare ,eu sunt trecuta la cadastru si la intabulare si la fisc figurez ,dar nu pot intra in casa respectiva nu pot face nimic deoarce imi trebuie integrarea in familie
tocmai asta este problema ca eu vreau sa aam increderea in ea,dar doamna avocat mi-a spus caa dosarul meu este la judecator si ca imi analizeaza cazul si ca audiaza martori eu nu stiu ce martori si nici ce judecator este,dar m-am uitat pe siteul judecatorie si nu figurez,am trimis mesaj la judecatoria din oras la arhiva sa imi caute dosarul si imi raspunde ieri ca nu figurez nicaieri cu nici un dosar ,si totusi avocata mi-a spus ca trebuie sa primesc citatie acasa,pai ce citatie sa primesc daca nu exista nici o actiune de iesire din indiviziune?dumneavoastra ce ma sfatuiti?inainte de doamna avocat am avut alt avocat care m-a dus cu vorba 1 an de zile nu mai spus ca nu imi daduse nici chitanta pe banii care i-am dat m-am prins abia cand imi cerea 40 de milioane si cand am vazut ca eu nu ajung in tribunal pentru cazul meu si ii dadusem inainte 20 de milioan care nu cred ca am vreo sansa sa-i recuperez
pai astept sa vad ce-mi arata sunt si eu curioasa nu inteleg de ce ma minte pentru ca eu am platito,poate bani mei nu au valoare nu stiu ce sa spun,si daca luni nu-mi arata nimic eu ce fac in continuare?trebuie sa imi caut alt avocat?